Onze expertise: hierom kies je voor Multi Flex

Multi Flex is een onafhankelijk uitzendbureau in de bouw en technische sector. We vervullen capaciteitsbehoefte voor onder andere bouwbedrijven, installatiebedrijven, vastgoedonderhoudsbedrijven en infrabedrijven in de utiliteitsbouw, industrie, infra en woningbouw.

Hieronder hebben we vier redenen op een rijtje gezet waarom jij zou moeten kiezen voor onze expertise, ons team, onze mensen:

1. Sterk in het leveren van volume

Ons team is zeer geschikt voor grootschalige projecten, o.a. op het gebied van elektra-, loodgieters- en laswerk. Heb je een project waarbij grote volumes gedraaid worden? Wij pakken een klus adequaat op en kunnen met ons team snel productie maken voor een aantrekkelijk tarief.

2. Flexibel en toegankelijk

Door onze diverse samenstelling kunnen we ons gemakkelijk aanpassen aan de gewenste aanpak of de behoefte van een project. Heb je een periode meer monteurs nodig omdat je een deadline moet halen of juist minder omdat je focus tijdelijk ergens anders ligt? Wij denken en werken graag mee om een optimaal resultaat te behalen. Wat hebben wij hiervoor nodig? Goed en open contact. No-nonsens. Zo gaan wij zelf dan ook te werk.

3. Kosten besparen in de uitvoering

Ieder project is een race tegen de klok, maar vaak ook een race tegen de portemonnee. Door jarenlange ervaring hebben we oog voor detail ontwikkeld, waarmee we kritisch kunnen meekijken en -denken met keuzes voor het project. Met name in de uitvoering kunnen we adviseren in keuzes die kostenbesparend zullen zijn.

4. Partnership

Een eerste project met een nieuwe partner is altijd leuk en spannend. Maar wij vinden vooral ook plezier in een tweede en derde project dat we weer succesvol tot een eind brengen. Daarom staan we aan de start van een eerste project altijd klaar met het doel om een partnership op te bouwen, waarbij we voor een langere periode wederzijds plezier en baat in de samenwerking vinden.

Wil je met ons kennismaken om eens te bespreken wat we jou kunnen bieden? Neem contact met ons op via telefoonnummer 036 200 2238. We praten graag verder.

Scroll naar top