Nieuw project: datacenter in Frankfurt

Center Parcs kondigde begin 2019 aan haar parken te vernieuwen. De vakantiewoningen worden gemoderniseerd zodat deze meer in de smaak zullen vallen bij hedendaagse vakantiegangers. Multi Flex zal op enkele parken ondersteunen bij de renovatiewerkzaamheden, waaronder Center Parcs De Eemhof in Zeewolde.

Voldoen aan hedendaagse eisen

Het gehele renovatieplan betreft de zeven grootste parken van Center Parcs in Europa. Zowel parken in Nederland, België, Duitsland als Frankrijk worden onder handen genomen. Het doel van de renovatie is de parken te laten voldoen aan de eisen die tegenwoordig worden gesteld door vakantiegangers. Naast de vakantiehuisjes zullen ook wat parkcentra, kinderboerderijen en zwembaden worden opgeknapt.

Multi Flex

Multi Flex is een partner van vakantieparken op het gebied van bouw, onderhoud en renovatie. Met name loodgieters-, installatie- en elektrawerk in vakantiewoningen behoren tot onze expertise. Onze aandacht is gericht of efficiency en kostenbesparing. We streven ernaar om met onze opdrachtgevers een duurzame en betrouwbare relatie op te bouwen.

Scroll naar top