Zakelijk verduurzamen met zonnepanelen

Hou jij ook zo van de zon? Haal meer uit de zon én je bedrijf door over te stappen op zonnepanelen. Zo maken we met z’n allen de planeet net een stukje beter. Door gebruik te maken van schone zonne-energie, is vieze fossiele brandstof niet meer nodig. En voor je bedrijf zijn er nog veel meer voordelen!

Jaarlijks rendement

Zonnepanelen zijn ontzettend duurzaam en daarmee kostenbesparend. De zon schijnt immers voor niks. Zonnepanelen in combinatie met goede isolatie en bijvoorbeeld led verlichting staan garant voor energielabel A.

Geen ruimte voor hoge investeringskosten?

Grootschalig verduurzamen met zonne-energie kan gepaard gaan met grote investeringsbedragen. Komt dat even niet goed uit, maar wil je toch verduurzamen? Er zijn dan alsnog mogelijkheden! Zo kun je bijvoorbeeld je dak ter beschikking stellen voor een zonne-energiesysteem. Hiervoor ontvang je jaarlijks een financiële vergoeding.

Een groen imago

Door over te stappen op stroom via zonnepanelen en bewust bezig te zijn met verduurzamen, geef je het goede voorbeeld. Iets wat een bedrijf trots mag uitdragen en wat bijdraagt aan een aantrekkelijk groen imago. Steeds meer mensen hechten waarde aan bedrijven die maatschappelijk verantwoord zijn en daarmee heb je dus een streepje voor.

Multi Flex ervaren in zonnepanelen

Ben je leverancier van zonnepanelen en leveren jullie plaatsing van de panelen mee als service? Multi Flex is voor dit soort opdrachten een geschikte partner. We kunnen op flexibele basis ondersteunen bij de plaatsing van zonnepanelen, bijvoorbeeld als deze expertise niet intern in huis is of als er (tijdelijk) een personeelstekort is.

Meer weten? Neem contact op met ons op of bel voor vragen direct naar 031 36 200 2238.

Scroll naar top