Een blik op het project van GVB MLU

Eerder dit jaar is Multi Flex gestart met een project voor de GVB in Amsterdam. Deze leverancier van openbaar vervoer in onze hoofdstad heeft de opdracht gegeven om de toegangsinstallaties op stations te upgraden.

Upgrade van toegangspoorten

De medewerkers van Multi Flex voeren de upgrade aan de toegangspoorten uit. Op enkele stations vinden de werkzaamheden ‘s nachts plaats, om de reizigers zo min mogelijk tot last te zijn. De upgrade omvat met name een nieuwe technologie, waarmee het gebruikersgemak van het in- en uitchecken weer wordt verbeterd.

Diverse stations

Op verschillende stations werken we in teams om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. Op onder andere Weesperplein, Waterlooplein en Strandvliet Arena zijn we al geweest. De stations Nieuwmarkt, Bijlmer Arena en Amsterdam Centraal staan nog op de planning.  

Multi Flex

Multi Flex is een partner van stationsgerelateerde bouwers op het gebied van onderhoud en renovatie. Met name elektrotechnisch installatiewerk is onze expertise. Onze aandacht is gericht of efficiency en kostenbesparing. We streven ernaar om met onze opdrachtgevers een duurzame en betrouwbare relatie op te bouwen.

Scroll naar top