Een nieuw project: kabelgoten plaatsen

Met een leverancier van kabelgoten zijn we tot een mooie samenwerking overeengekomen. Medewerkers van Multi Flex gaan het product plaatsen op diverse locaties door het hele land.

De gebouwen waar de kabelgoten geplaatst gaan worden, vallen meestal binnen de utiliteit. Onder andere kantorenpanden, een rechtbank en school zullen van de kabelgoten worden voorzien. De opdrachten komen zowel voor bij nieuwbouw als bij renovatieprojecten.

Multi Flex

Multi Flex ondersteunt grote en kleine opdrachtgevers in de bouw en technische sector. We doen o.a. elektrotechniek, timmerwerk, loodgieterswerk en andere veel voorkomende werkzaamheden in de installatiebranche. Multi Flex is flexibel en schakelt gemakkelijk, dus we kunnen ingezet worden op diverse locaties door het hele land. Bij elk project hebben we als doel om met de opdrachtgever een sterke en betrouwbare relatie op te bouwen.

Service mee verkopen bij je product

Ben je een leverancier van een technisch product, zoals kabelgoten, lichtlijnen, systeemplafonds of misschien wel zonnepanelen? Wil je graag plaatsing van het product als service mee verkopen, maar heb je niet exact de mensen in huis die dit ook kunnen uitvoeren? Multi Flex is voor dit soort opdrachten een geschikte partij. We kunnen jou op flexibele basis ondersteunen om jouw eigen product ook direct bij je klant te plaatsen.

Meer weten? Neem contact op met ons op.

Scroll naar top