Nieuw project: station Rotterdam Alexander

Om een prettig gebruik van station Rotterdam Alexander te waarborgen, ook in de toekomst, wordt sinds 2018 gewerkt aan vernieuwing. Het station wordt gebruiksvriendelijker en veiliger gemaakt, met kortere looproutes tussen trein en metro. De prognose is dat het station eind 2019 wordt opgeleverd. Vakmannen van Multi Flex zullen ondersteunen bij de laatste werkzaamheden op dit station.

37.000 reizigers per dag

Station Rotterdam Alexander bestaat uit een trein-, metro- en busverbinding en vervoert circa 37.000 reizigers per dag. De wijk waar het station in gevestigd is, is een belangrijke schakel voor de stad. Het stadsdeel fungeert als de verbinding vanuit naastgelegen dorpen naar het centrum. Daarnaast is de wijk gunstig gelegen langs de snelweg en hebben diverse grote bedrijven zich er gevestigd. Het station is ontstaan in 1968. In 1983 is het voor het laatst gerenoveerd.

Uitbreiding en extra voorzieningen

Met de verbouwing komen het metro- en treinstation in één gebouw, waardoor de overstap tussen trein en metro korter en veiliger wordt. Ook de perrons, de liften en de fietsenstalling worden aangepakt. De gemeente knapt direct de openbare ruimte in het stationsgebied op.

Multi Flex

Multi Flex bedient grote en kleine opdrachtgevers bij projecten op het gebied van stationsinstallaties. Onze expertise is het plaatsen van toegangspoorten, kaartautomaten en vertrekborden. Door jaren ervaring in dit specifieke vakgebied, kunnen opdrachtgevers rekenen op vakmanschap. Daarnaast hebben we oog voor kostenbesparingen in de uitvoering. Bij elk project heeft het onderhouden van een sterke en betrouwbare relatie met onze opdrachtgevers onze aandacht.

Scroll naar top