Nieuw project: station Amsterdam Zuid

Het kabinet is akkoord met de financiering voor uitbreiding van station Amsterdam Zuid. Vakmannen van Multi Flex zullen ondersteunen bij de werkzaamheden die op dit station gaan plaatsvinden.

Extra voorziening station Amsterdam Zuid

Voor station Amsterdam Zuid houdt de uitbreiding van het station in dat het kan groeien van circa 13.000 reizigers per dag in 2018 naar 20.000 reizigers in 2040. Het aantal sporten zal van vier naar zes gaan en het oppervlakte van het station zal van circa 1.700 naar 5.400 vierkante meter gaan. Dankzij de extra voorzieningen behoort station Amsterdam Zuid straks tot de top vijf stations in Nederland en sluit het aan bij de internationale allure van de Zuidas. Het station zal met name station Amsterdam Centraal moeten ontlasten.

Om het groeiende aantal reizigers te kunnen faciliteren, zal ook het stationsgebouw aangepast moeten worden met extra toegangspoorten en andere installaties. Voor de stationsinstallaties zullen o.a. vakmannen van Multi Flex aan de slag aan.

Multi Flex

Multi Flex kan zowel grote als kleine opdrachtgevers bijstaan bij projecten op het gebied van stationsinstallaties. Met name het plaatsen van toegangspoorten, kaartautomaten en vertrekborden behoren tot onze expertise. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op vakmanschap en eventueel kostenbesparingen in de uitvoering. Ieder project heeft tevens als doel om sterke en betrouwbare relaties op te bouwen met onze opdrachtgevers.

Scroll naar top