Nieuw project: renovatie loodgieterswerk

In Utrecht zijn we in oktober gestart met een nieuwe opdracht. Enkele medewerkers dragen bij aan de vernieuwing van het loodgieterswerk bij een renovatieproject.

Woningverbetering in Utrecht

Het project bevindt zich in de wijk Kanaleneiland in Utrecht en maakt onderdeel uit van de gebiedsontwikkeling die enkele jaren terug door de gemeente tot stand is gekomen. Het doel van de gebiedsvisie: de gehele buurt naar een hoger woonniveau brengen en daarmee meer diversiteit in de wijk creëren. Kanaleneiland kenmerkt zich door eind jaren vijftig-woningen die zijn uitgevoerd als vierlaagse portiekflats. Meerdere van deze objecten zullen een renovatie ondergaan. Met de vernieuwing van de flats komen er aantrekkelijke starterswoningen tot stand waar erg veel vraag naar is.

Renoveren van bestaande bouw

Bij renovaties kan de werkomgeving complexer zijn dan bij nieuwbouw. De huidige bebouwing bepaalt het uitgangspunt en daarmee de mogelijkheden die je hebt als monteur. Je kunt dingen tegenkomen die je vooraf niet berekend had en die het aanvankelijke plan kunnen verstoren. Tevens werk je in het huis van een bewoner, dus dichtbij iemands persoonlijke spullen. Medewerkers van Multi Flex hebben ervaring met renovatieprojecten en kunnen goed werken in een dergelijke omgeving. Ze zijn inzetbaar op zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. 

Medewerkers met gevarieerde expertise

Bij Multi Flex hebben we medewerkers in dienst met een zeer gevarieerde achtergrond. Onder andere loodgieters maken deel uit van ons team. Door de afwisselende opdrachten die we krijgen, kunnen we onze medewerkers plaatsen bij projecten die aansluiten bij hun expertise. Ze kunnen zelfstandig een opdracht aanpakken of desgewenst intensiever worden aangestuurd door de opdrachtgever.

Scroll naar top