Vacature

Allround elektromonteur

Als allround elektromonteur bij Multi Flex maak je onderdeel uit van ons team technische professionals. Samen met het team breng je grote en kleine technische opdrachten van onze opdrachtgevers tot een goed eind.

Wat ga je doen?

Je werkt samen met collega’s aan elektrotechnische vraagstukken in de utiliteitsbouw, infra, industrie of woningbouw. Je werkt op projectbasis aan een diversiteit aan opdrachten door het hele land en zal veel ervaring opdoen. Voorkomende werkzaamheden zijn kabelgoten plaatsen, lichtlijnen plaatsen en stationsinstallaties installeren. Het kan voorkomen dat je de ene week aan het werk bent in de utiliteitsbouw en de andere week in de infra. Afwisseling en flexibiliteit kenmerkt ons bedrijf en onze medewerkers. Mocht je een keer langer bij één project betrokken willen blijven, dan kan dat natuurlijk in overleg.

Wat verwachten we van jou?

Je beschikt over een diploma elektrotechniek op (v)mbo-niveau (voorheen mts- of lts-niveau) en/of hebt werkervaring als (allround) elektromonteur. Tevens ben je in het bezit van een VCA-diploma of bereid aan het begin van je loopbaan bij ons dit diploma direct te behalen. Je kunt goed samenwerken met collega’s, maar ook zelfstandig opereren en je bent in staat op een heldere manier verantwoording af te leggen aan een leidinggevende. Op termijn verwachten we dat je vanuit jouw elektrotechnische expertise kan adviseren aan collega’s, opdrachtgevers en andere betrokkenen. Daarnaast zijn we zeer gesteld op verantwoordelijkheidsgevoel, positieve denkers en lef.

In het kort

Als allround elektromonteur werk je met collega’s en zelfstandig aan diverse elektrotechnische opdrachten.

Met jouw flexibele persoonlijkheid pak je iedere klus op. Je bent in staat snel te schakelen en kunt duidelijk verantwoording afleggen aan leidinggevenden en opdrachtgevers.

Ben jij de allround elektromonteur die wij zoeken?

  • Beschikbaar: 40 uur
  • Opleidingsniveau: VMBO / MBO
  • Carrièreniveau: Medior / Senior

Over Multi Flex

  • Multi Flex vervult capaciteitsbehoefte in de bouw en technische sector met vakkundige en flexibele krachten. Ons team bestaat uit een groep medewerkers met gevarieerde deskundigheid: van timmermannen tot elektriciens en van monteurs tot loodgieters. Met erkenning en herkenning van elkanders kwaliteiten en door uitwisseling van eigen kennis en kunde, willen we ons personeel zowel vakkundig als persoonlijk helpen ontwikkelen en streven we naar verbondenheid in ons team.

Aandacht voor medewerkers

Groei door uitwisseling van elkanders kennis en kunde

Belangstelling in de vacature?

  • Maak je interesse aan ons kenbaar door je cv en motivatie te mailen. Heb je vragen? Neem gerust telefonisch contact.

Scroll naar top