Vacature

Allround elektromonteur

Als allround elektromonteur bij Multi Flex maak je onderdeel uit van ons team technische professionals. Samen met het team breng je grote en kleine technische opdrachten van onze opdrachtgevers tot een goed eind.

Wat ga je doen?

Je werkt samen met collega’s aan elektrotechnische vraagstukken in de utiliteitsbouw, infra, industrie of woningbouw. Je werkt op projectbasis aan een diversiteit aan opdrachten door het hele land en zal veel ervaring opdoen. Voorkomende werkzaamheden zijn kabelgoten plaatsen, lichtlijnen plaatsen en stationsinstallaties installeren. Het kan voorkomen dat je de ene week aan het werk bent in de utiliteitsbouw en de andere week in de infra. Afwisseling en flexibiliteit kenmerkt ons bedrijf en onze medewerkers. Mocht je een keer langer bij één project betrokken willen blijven, dan kan dat natuurlijk in overleg.

Wat verwachten we van jou?

Je beschikt over een diploma elektrotechniek op (v)mbo-niveau (voorheen mts- of lts-niveau) en/of hebt werkervaring als (allround) elektromonteur. Tevens ben je in het bezit van een VCA-diploma of bereid aan het begin van je loopbaan bij ons dit diploma direct te behalen. Je kunt goed samenwerken met collega’s, maar ook zelfstandig opereren en je bent in staat op een heldere manier verantwoording af te leggen aan een leidinggevende. Op termijn verwachten we dat je vanuit jouw elektrotechnische expertise kan adviseren aan collega’s, opdrachtgevers en andere betrokkenen. Daarnaast zijn we zeer gesteld op verantwoordelijkheidsgevoel, positieve denkers en lef.

In het kort

Als allround elektromonteur werk je met collega’s en zelfstandig aan diverse elektrotechnische opdrachten.

Met jouw flexibele persoonlijkheid pak je iedere klus op. Je bent in staat snel te schakelen en kunt duidelijk verantwoording afleggen aan leidinggevenden en opdrachtgevers.

Ben jij de allround elektromonteur die wij zoeken?

Over Multi Flex

Aandacht voor medewerkers

Groei door uitwisseling van elkanders kennis en kunde

Belangstelling in de vacature?

Scroll naar top