Vacature

Allround timmerman

Als allround timmerman bij Multi Flex maak je onderdeel uit van ons team technische professionals. Samen met het team breng je grote en kleine technische opdrachten van onze opdrachtgevers tot een goed eind.

Wat ga je doen?

Je werkt vooral samen met collega’s aan uiteenlopende opdrachten in de utiliteitsbouw, infra, industrie of woningbouw. Je werkt op projectbasis door het hele land en kunt daarbij veel ervaring opdoen. Onder andere het monteren en/of repareren van deuren, vloeren, kozijnen, trappen en andere (houten) constructies zullen tot jouw taken behoren.¬†Afwisseling en flexibiliteit kenmerkt ons bedrijf en onze medewerkers.

Wat verwachten we van jou?

Je beschikt over een diploma tot timmerman op (v)mbo-niveau (voorheen mts- of lts-niveau) en/of hebt werkervaring als (allround) timmerman. Tevens ben je in het bezit van een VCA-diploma of bereid aan het begin van je loopbaan bij ons dit diploma direct te behalen. Je kunt goed samenwerken met collega’s en bent in staat op een heldere manier verantwoording af te leggen aan een leidinggevende. Daarnaast zijn we zeer gesteld op verantwoordelijkheidsgevoel, positieve denkers en lef.

In het kort

Als allround timmerman werk je met collega’s aan diverse bouwgerelateerde projecten.

Met jouw flexibele persoonlijkheid pak je iedere klus op. Je bent in staat snel te schakelen en kunt duidelijk verantwoording afleggen aan leidinggevenden en opdrachtgevers.

Ben jij de allround timmerman die wij zoeken?

Timmerman

Over Multi Flex

Aandacht voor medewerkers

Groei door uitwisseling van elkanders kennis en kunde

Belangstelling in de vacature?

Scroll naar top