Vacature

Allround metaalbewerker

Als allround metaalbewerker bij Multi Flex maak je onderdeel uit van ons team technische professionals. Samen met het team breng je grote en kleine technische opdrachten van onze opdrachtgevers tot een goed eind.

Wat ga je doen?

Als metaalbewerker kom je te werken in een team en maak je deel uit van opdrachten binnen de utiliteitsbouw, infra of industrie. Je bedient metaalbewerkingsmachines en bewerkt metaal door te zagen, boren, knippen, ponsen, snijden of poedercoaten. Je kunt zowel overweg met ijzer, rvs als aluminium. De opdrachten zijn op projectbasis. Afwisseling en flexibiliteit kenmerkt ons bedrijf en onze medewerkers. Mocht je een keer langer bij één project betrokken willen blijven, dan kan dat natuurlijk in overleg.

Wat verwachten we van jou?

Je beschikt over een diploma metaalbewerking op (v)mbo-niveau (voorheen mts- of lts-niveau) en/of hebt werkervaring als (allround) elektromonteur. Tevens ben je in het bezit van een VCA-diploma of bereid aan het begin van je loopbaan bij ons dit diploma direct te behalen. Je kunt goed samenwerken met collega’s, maar ook zelfstandig opereren en je bent in staat op een heldere manier verantwoording af te leggen aan een leidinggevende. Daarnaast zijn we zeer gesteld op verantwoordelijkheidsgevoel, positieve denkers en lef.

In het kort

Als allround metaalbewerker werk je met collega’s en zelfstandig aan diverse elektrotechnische opdrachten.

Met jouw flexibele persoonlijkheid pak je iedere klus op. Je bent in staat snel te schakelen en kunt duidelijk verantwoording afleggen aan leidinggevenden en opdrachtgevers.

Ben jij de allround metaalbewerker die wij zoeken?

metaalbewerking

Over Multi Flex

Aandacht voor medewerkers

Groei door uitwisseling van elkanders kennis en kunde

Belangstelling in de vacature?

Scroll naar top