Vacature

Allround cv-monteur

Als allround cv-monteur bij Multi Flex maak je onderdeel uit van ons team technische professionals. Samen met het team breng je grote en kleine technische opdrachten van onze opdrachtgevers tot een goed eind.

Wat ga je doen?

Samen met collega’s werk je aan cv-installaties in de utiliteitsbouw, infra, industrie of woningbouw. Je bent verantwoordelijk voor alle werkzaamheden die te maken hebben met de verwarmingsinstallatie. De voornaamste werkzaamheden zijn het plaatsen, onderhouden of vervangen van cv-ketels en de bijbehorende installaties, zoals radiatoren en leidingwerk. Je kunt worden ingezet voor diverse opdrachtgevers door het hele land en werkt op projectbasis. Een ideaal klimaat om veel ervaring op te doen. Mocht je een keer langer bij één project betrokken willen blijven, dan kan dat natuurlijk in overleg.

Wat verwachten we van jou?

Je beschikt over een relevant diploma op (v)mbo-niveau (voorheen mts- of lts-niveau) en/of hebt werkervaring als (allround) cv-monteur. Je bent sterk in de zelfstandige uitvoering, maar kunt bij grotere opdrachten ook goed samenwerken met collega’s, Daarnaast ben je in staat op een heldere manier verantwoording af te leggen aan een leidinggevende of de opdrachtgever/klant. Verder hechten we veel waarde aan verantwoordelijkheidsgevoel, positieve denkers en lef.

In het kort

Als allround cv-monteur werk je soms zelfstandig en soms met collega’s aan diverse opdrachten.

Met jouw flexibele persoonlijkheid pak je iedere klus op. Je bent in staat snel te schakelen en kunt duidelijk verantwoording afleggen aan leidinggevenden en opdrachtgevers.

Ben jij de allround cv-monteur die wij zoeken?

  • Beschikbaar: 40 uur
  • Opleidingsniveau: VMBO / MBO
  • Carrièreniveau: Medior / Senior
vloerverwarming

Over Multi Flex

  • Multi Flex vervult capaciteitsbehoefte in de bouw en technische sector met vakkundige en flexibele krachten. Ons team bestaat uit een groep medewerkers met gevarieerde deskundigheid: van timmermannen tot elektriciens en van monteurs tot loodgieters. Met erkenning en herkenning van elkanders kwaliteiten en door uitwisseling van eigen kennis en kunde, willen we ons personeel zowel vakkundig als persoonlijk helpen ontwikkelen en streven we naar verbondenheid in ons team.

Aandacht voor medewerkers

Groei door uitwisseling van elkanders kennis en kunde

Belangstelling in de vacature?

  • Maak je interesse aan ons kenbaar door je cv en motivatie te mailen. Heb je vragen? Neem gerust telefonisch contact.

Scroll naar top