Vacature

Allround lasser

Als allround lasser bij Multi Flex maak je onderdeel uit van ons team technische professionals. Samen met het team breng je grote en kleine technische opdrachten van onze opdrachtgevers tot een goed eind.

Wat ga je doen?

Samen met collega’s werk je aan verschillende lasopdrachten door het hele land. Je zult met name actief zijn in de utiliteitsbouw en sector industrie. Geen metaalconstructie is jou te groot en op basis van het volgen van een technisch plan weet jij iedere opdracht tot een goed einde te brengen. Jij kunt zowel lassen in de productie-omgeving, maar ook in de bouw en aan machines. Tevens kun je halfautomaat lassen. Naast lassen kunnen ook pijpfit-opdrachten voorbijkomen.

Wat verwachten we van jou?

Je beschikt over een diploma tot lasser op (v)mbo-niveau (voorheen mts- of lts-niveau) en/of hebt werkervaring als lasser. Tevens ben je in het bezit van een VCA-diploma of bereid aan het begin van je loopbaan bij ons dit diploma direct te behalen. Je kunt goed samenwerken met collega’s, maar ook zelfstandig een technisch plan volgen. Daarnaast zijn we zeer gesteld op verantwoordelijkheidsgevoel, positieve denkers en lef.

In het kort

Als allround lasser (pijpfitter) werk je aan uitdagende opdrachten waar beroep wordt gedaan op jouw expertise.

Met jouw flexibele persoonlijkheid pak je iedere klus op. Je bent in staat snel te schakelen en kunt duidelijk verantwoording afleggen aan leidinggevenden en opdrachtgevers.

Ben jij de allround lasser die wij zoeken?

  • Beschikbaar: 40 uur
  • Opleidingsniveau: VMBO / MBO
  • Carrièreniveau: Medior / Senior
Lasser

Over Multi Flex

  • Multi Flex vervult capaciteitsbehoefte in de bouw en technische sector met vakkundige en flexibele krachten. Ons team bestaat uit een groep medewerkers met gevarieerde deskundigheid: van timmermannen tot elektriciens en van monteurs tot loodgieters. Met erkenning en herkenning van elkanders kwaliteiten en door uitwisseling van eigen kennis en kunde, willen we ons personeel zowel vakkundig als persoonlijk helpen ontwikkelen en streven we naar verbondenheid in ons team.

Aandacht voor medewerkers

Groei door uitwisseling van elkanders kennis en kunde

Belangstelling in de vacature?

  • Maak je interesse aan ons kenbaar door je cv en motivatie te mailen. Heb je vragen? Neem gerust telefonisch contact.

Scroll naar top