Vacature

Allround loodgieter

Als allround loodgieter bij Multi Flex maak je onderdeel uit van ons team technische professionals. Samen met het team breng je grote en kleine technische opdrachten van onze opdrachtgevers tot een goed eind.

Wat ga je doen?

Je werkt als loodgieter aan diverse opdrachten door het hele land. Zowel de sectoren utiliteitsbouw, infra, industrie en woningbouw kunnen tot jouw werkveld gaan behoren. Je ben een gespecialiseerd vakman als het aankomt op aanleg, onderhoud of reparatie van sanitair, waterleidingen en eventueel een gedeelte riool en verwarmingsinstallaties. Onze opdrachten zijn op projectbasis, waardoor jouw werk veel zal variëren en je ook veel ervaring zal opdoen. Afwisseling en flexibiliteit kenmerkt ons bedrijf en onze medewerkers.

Wat verwachten we van jou?

Je bent opgeleid tot loodgieter op (v)mbo-niveau (voorheen mts- of lts-niveau) en/of hebt werkervaring als (allround) loodgieter. Tevens ben je op de hoogte van de laatste veiligheidseisen op bouwplaatsen en ben je in staat veilig te werken, zowel zelfstandig als in een team. Verantwoording afleggen aan een leidinggevende of opdrachtgevers is voor jou geen enkel probleem en op termijn ben je in staat collega’s te sturen en opdrachtgevers advies te geven vanuit jouw expertise. Daarnaast zijn we zeer gesteld op verantwoordelijkheidsgevoel, positieve denkers en lef.

In het kort

Als allround loodgieter werk je aan diverse opdrachten door het hele land met betrekking tot sanitair en waterleidingen.

Met jouw flexibele persoonlijkheid pak je iedere klus op. Je bent in staat snel te schakelen en kunt duidelijk verantwoording afleggen aan leidinggevenden en opdrachtgevers.

Ben jij de allround loodgieter die wij zoeken?

  • Beschikbaar: 40 uur
  • Opleidingsniveau: VMBO / MBO
  • Carrièreniveau: Junior
loodgieter

Over Multi Flex

  • Multi Flex vervult capaciteitsbehoefte in de bouw en technische sector met vakkundige en flexibele krachten. Ons team bestaat uit een groep medewerkers met gevarieerde deskundigheid: van timmermannen tot elektriciens en van monteurs tot loodgieters. Met erkenning en herkenning van elkanders kwaliteiten en door uitwisseling van eigen kennis en kunde, willen we ons personeel zowel vakkundig als persoonlijk helpen ontwikkelen en streven we naar verbondenheid in ons team.

Aandacht voor medewerkers

Groei door uitwisseling van elkanders kennis en kunde

Belangstelling in de vacature?

  • Maak je interesse aan ons kenbaar door je cv en motivatie te mailen. Heb je vragen? Neem gerust telefonisch contact.

Scroll naar top