Nieuw datacenterproject in Frankfurt

Equinix is wereldwijd aanbieder van internetwerken en datacenters. Zo ook in de regio van Frankfurt, Duitsland. Equinix besteedt o.a. het overall projectmanagement, de infrastructuur, energievoorziening en koeling van meerdere locaties uit. Multi Flex mag ondersteunen bij de laatste fasen van het project aan de Kleyerstraße in Frankfurt.

Groeiende markt

Datacenters vormen zonder twijfel een groeimarkt. Al meer dan twintig jaar staat engineering, bouw, inbedrijfstelling, configuratie, optimalisatie en het onderhoud van datacenters hierdoor op de kaart. Het is een markt die bijdraagt aan een betere, groeiende, digitale wereld. Met trots spreken wij dan ook betrokken te zijn bij het project voor Equinix in Frankfurt.

Multi Flex

Multi Flex ondersteunt zowel grote als kleine opdrachtgevers bij complexe en minder complexe uitdagingen op het gebied van datacenters. Met name het plaatsen van elektra, datakabels, verwarmings- en koelingssystemen en andere gebouwgebonden installaties zijn onze expertise. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op vakmanschap en eventueel kostenbesparingen in de uitvoering. Hiermee dragen onze werkzaamheden bij aan lokale en internationale duurzame en technologische oplossingen. Elk project heeft tevens als doel om met opdrachtgevers een sterke en betrouwbare relaties op te bouwen.

Scroll naar top